בית אוכל "המטבח הישראלי נותן זווית הרבה יותר מרעננת על ישראל מאשר הדיפלומטים"

"המטבח הישראלי נותן זווית הרבה יותר מרעננת על ישראל מאשר הדיפלומטים"

ארבע שנים אחרי שסגר את "ארקדיה" בירושלים, השף עזרא קדם, מי שנחשב לאחד מאבות הקולינריה הישראלית, ממשיך ליצור ולבשל מהסטודיו המחתרתי שלו…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

בזאר 32: הסו-שפים של יוסי שטרית פותחים מקום משלהם

אחרי שעבדו תחת יוסי שטרית במשייה וקיטשן מרקט והפעילו את מיזם האוכל החדשני ברמות השבים, …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *