בית אוכל באנו בגלל הצבע, נשארנו בגלל הטעם: מרק סלק וגבינת עזים

באנו בגלל הצבע, נשארנו בגלל הטעם: מרק סלק וגבינת עזים


אף אחד לא מבין טוב יותר במרקים שמחממים את הגוף והנפש, יותר משף ירושלמי, לכן כשמסעדת אדום הציעה לנו את המתכון שלה למרק סלק וגבינת עזים,…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

הפדיחה של מתמודד "מאסטר שף" שירדה בעריכה | מאסטר שף

איזה מתמודד כמעט התעלף כשהוא ניקה לבבות עוף, מי שכחה את מגש הפחזניות על גג …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *