בית אוכל באנו בגלל הצבע, נשארנו בגלל הטעם: מרק סלק וגבינת עזים

באנו בגלל הצבע, נשארנו בגלל הטעם: מרק סלק וגבינת עזים


אף אחד לא מבין טוב יותר במרקים שמחממים את הגוף והנפש, יותר משף ירושלמי, לכן כשמסעדת אדום הציעה לנו את המתכון שלה למרק סלק וגבינת עזים,…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

השגנו את המתכון למנה הצמחונית מהמעולות בת"א

השגנו את המתכון למנה הצמחונית מהמעולות בת"א

מתכון לפסח: מאפה עלי הגפן מימי הג'וז ולוז לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *