בית אוכל טעם של ארגנטינה: האמפנדס מזכירים את מולדתם – משמחים ועזים

טעם של ארגנטינה: האמפנדס מזכירים את מולדתם – משמחים ועזים


עם בשר או עוף או ירקות כמו תרד ותירס – אין כמו כיסונים. אני אוהבת מאוד את הגרסה שבחרתי להביא היום – הממולאת בטונה

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

לאפה ביתית כשרה לפסח ב-5 מרכיבים בלבד

לאפה ביתית כשרה לפסח ב-5 מרכיבים בלבד

חול המועד הולך להשתדרג עם המתכון הזה לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *