בית אוכל הסטורי של ישראל: רות סירקיס מילאה את המטבח שלנו בניחוחות בעידן שלפני מאסטר שף

הסטורי של ישראל: רות סירקיס מילאה את המטבח שלנו בניחוחות בעידן שלפני מאסטר שף


ספרי בישול היו עוד לפניה, אבל שלה היו הפופולריים והנפוצים בישראל. וגם: מה שהחל בשלהי שנות ה-60 עם אבקת פירה של "ויטה", התפתח לאפליקציה של פיצה

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

טעמנו את המיוצ'ופ החדש של היינץ

מ-2018 ועד עכשיו אנחנו חיים בידיעה שבארצות הברית הרחוקה אנשים יכולים לרכוש מיונז וקטשופ בבקבוק …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *