בית אוכל הסטורי של ישראל: רות סירקיס מילאה את המטבח שלנו בניחוחות בעידן שלפני מאסטר שף

הסטורי של ישראל: רות סירקיס מילאה את המטבח שלנו בניחוחות בעידן שלפני מאסטר שף


ספרי בישול היו עוד לפניה, אבל שלה היו הפופולריים והנפוצים בישראל. וגם: מה שהחל בשלהי שנות ה-60 עם אבקת פירה של "ויטה", התפתח לאפליקציה של פיצה

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתוך עמוד האינסטגרם של המסעדה

לא טעים? מסעדה בלונדון מאבדת שלושה כוכבי מישלן

בושה במסעדת "אראקי" בלונדון אחרי שאיבדה שלושה כוכבי מישלן. שף המסעדה: "להרבה שפים נגמרים החיים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *