בית אוכל תעשו כבוד לטבע: היכרות עם המזון הביודינמי

תעשו כבוד לטבע: היכרות עם המזון הביודינמי

הטרנד העולה בתחום המזון מבקש לשים את הדגש על חומר הגלם – גם אם זה אומר שהשף של המסעדה מתאם את התפריט מול גנן. מה תרוויחו מזה? מזון תוסס…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: טארט וניל עם ג'לי ותותים

מתכון: טארט וניל עם ג'לי ותותים

טארט וניל עם ג'לי ותותים – מתכון מאז ולתמיד לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *