בית אוכל יש לי גלידה הכי רכה: הקאמבק של הגלידה האמריקאית – וואלה! אוכל

יש לי גלידה הכי רכה: הקאמבק של הגלידה האמריקאית – וואלה! אוכל


יום הגלידה הבינלאומי הוא תירוץ מצוין בשבילנו לסקור את הטרנד הכי חם, כלומר קר, של השנה – גלידת הסופט-סרב, או כמו שכולנו חוטאים וקוראים לה…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

בזאר 32: הסו-שפים של יוסי שטרית פותחים מקום משלהם

אחרי שעבדו תחת יוסי שטרית במשייה וקיטשן מרקט והפעילו את מיזם האוכל החדשני ברמות השבים, …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *