בית אוכל סביח עובד דיזינגוף: ביקורת אוכל רחוב

סביח עובד דיזינגוף: ביקורת אוכל רחוב

מה קורה כשהחצילים המתוקים מהסביח האגדי של עובד מגיעים לתל אביב בלי האיש ובלי טקסי ה"לבצבץ, לטחן, כמה בדרבי?" אם תשאלו את איילה כהן, מתקבלת…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים - חדשות MivzakLive

מתכון: גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים – חדשות MivzakLive

רשת קפה גרג מציעה מתכון גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים להכנה קלה בבית – באדיבות …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *