בית אוכל אחו בלנקו: האח הספרדי הגדול והלבן של הגספצ'ו

אחו בלנקו: האח הספרדי הגדול והלבן של הגספצ'ו


למי שמחפש מנה סופר אלגנטית וקלילה לימים החמים של סוף אוגוסט, השפית לימור לניאדו תירוש ממליצה ללכת על המרק הספרדי שנותן הרגשה שהוא לגמרי…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

מתכון: מרק כתום סגול

מתכון: מרק כתום סגול

המנה הראשונה של שחר בגמר לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *