בית אוכל "אכלתי בסושיות עלובות למראה, שהיו להן 3 כוכבי מישלן"

"אכלתי בסושיות עלובות למראה, שהיו להן 3 כוכבי מישלן"

אביטל ענבר נחשב למזוהה עם תרבות צרפת ועם האוכל שלה. הוא תירגם יותר ממאה ספרים מצרפתית וכתב מדריכים על הקולינריה והיין הצרפתיים. אז מה…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים - חדשות MivzakLive

מתכון: גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים – חדשות MivzakLive

רשת קפה גרג מציעה מתכון גלילות חציל ממולאות גבינת עיזים להכנה קלה בבית – באדיבות …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *