בית אוכל זכרונות מנאפולי: ספגטיני ברוטב מרינרה – וואלה! אוכל

זכרונות מנאפולי: ספגטיני ברוטב מרינרה – וואלה! אוכל


לכבוד יום הפסטה הבינלאומי שנחגג היום, השף של פסטה רומו, ריקארדו קרנבלי, נותן לנו מתכון מנצח לפסטה ברוטב מרינרה קלאסי, קליל ומשגע

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

טעמנו את המיוצ'ופ החדש של היינץ

מ-2018 ועד עכשיו אנחנו חיים בידיעה שבארצות הברית הרחוקה אנשים יכולים לרכוש מיונז וקטשופ בבקבוק …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *