בית אוכל בישול אתנו-בוטני: הדור הבא של המטבח הטבעוני

בישול אתנו-בוטני: הדור הבא של המטבח הטבעוני

אחרי המטבח הטבעוני, קבלו את הטרנד הטבעי והחתרני של המלקטים – בישול אתנו־בוטני: שפים שמבשלים רק ירקות, פירות, עשבים, פרחים ואפילו קוצים…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

חודשיים לאחר שחלה: חמיס אבולעפיה מת מקורונה בגיל 60

חודשיים לאחר שחלה: חמיס אבולעפיה מת מקורונה בגיל 60

אחד מבעלי רשת אבולעפיה וסמל לדו-קיום בישראל, מת מהנגיף לאחר שנדבק בחודש שעבר. בחודש אפריל …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *