בית אוכל חג הסיגד: "שמנו את המטבח האתיופי על המפה"

חג הסיגד: "שמנו את המטבח האתיופי על המפה"

אינג'ירה, דאבו וחג הסיגד: המסעדנית פאנטה פרדה הגיעה לאולפן ynet, וסיפרה על החג האתיופי המסורתי ועל האוכל שמשודך לו. פרדה: "במסעדה שלי אני…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: עוגת תפוחים וקינמון שנמסה בפה

מתכון: עוגת תפוחים וקינמון שנמסה בפה

עוגת תפוחים וקינמון שפשוט נמסה בפה לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *