בית אוכל כשהעמבה כבשה את לונדון ומנהטן: השנה הכי טובה של האוכל הישראלי בעולם

כשהעמבה כבשה את לונדון ומנהטן: השנה הכי טובה של האוכל הישראלי בעולם

השנה שלהם: מה קרה כשהשפים הישראלים הבינו שיש להם אוצר ביד, איך זה קשור לעולם הסטארט אפ הישראלי ואיך העולם אוכל את זה? סיכום של השנה הכי…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

הבר פתוח: ניר קיפניס טועם

מהיראון החדש של יקב הרי גליל, דרך בריזר בטעם תפוח ועד מהדורת הקיץ של וודקה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *