בית אוכל מה קורה בשוק מסעדות היוקרה בישראל?

מה קורה בשוק מסעדות היוקרה בישראל?

הסלק נקטף עם טל ראשון והגיע למסעדה כשרגבי האדמה עדיין מכסים אותו, הדגים תמיד טריים ומהים התיכון ומה עם הבשר? רק מפרות מובחרות: הצצה…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: פודינג תפוחי עץ עם אגוזים מסוכרים

מתכון: פודינג תפוחי עץ עם אגוזים מסוכרים

מעט מרכיבים, תהליכים פשוטים – קינוח חלומי לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *