בית אוכל מה קורה בשוק מסעדות היוקרה בישראל?

מה קורה בשוק מסעדות היוקרה בישראל?

הסלק נקטף עם טל ראשון והגיע למסעדה כשרגבי האדמה עדיין מכסים אותו, הדגים תמיד טריים ומהים התיכון ומה עם הבשר? רק מפרות מובחרות: הצצה…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

צילום: נדב טל

שני סלטים שיסגרו לכם את הפינה

סלטים שמכינים בצ'יק צ'אק ממצרכים שרוב הזמן זמינים במקרר: סלט עגבניות שרי וסלט אבוקדו ותירס …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *