מבזקים
בית אוכל ביקורת מסעדות: ביקור חוזר בדון קמילו

ביקורת מסעדות: ביקור חוזר בדון קמילו

חזרנו למסעדה במלון המפואר והיוקרתי ביפו, ומה אפשר לומר? יש שינוי לטובה בדון קמילו. המנות קצת יותר מפוקסות, החציל הכבוש נהדר, הטורטליני…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

איך מפתחים זן עגבנייה עם יותר קטשופ? שאלנו את החוקרים

ניסויים בירקות: מחקרים חקלאיים משפיעים ישירות על מה שמגיע לצלחת שלנו – איך יוצרים זן …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *