בית אוכל ריטה גולדשטיין | מה נאכל בעשור הבא: לא רק בשר ממעבדה

ריטה גולדשטיין | מה נאכל בעשור הבא: לא רק בשר ממעבדה

זה היה עשור שבו אכלנו (וצילמנו) הרבה מאוד אבוקדו על טוסט, כרוביות שלמות וגם המבורגרים מהחלומות (והסיוטים). למדנו להעריך את חומרי הגלם…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

המתכונים המלאים של אבי ביטון לקציצות טונה מרוקאיות ושווארמה

אין דבר שעושה לנו טוב על הלב כמו ארוחת צהריים מסורתית – וכזאת בדיוק השף …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *