בית אוכל ריטה גולדשטיין | מה נאכל בעשור הבא: לא רק בשר ממעבדה

ריטה גולדשטיין | מה נאכל בעשור הבא: לא רק בשר ממעבדה

זה היה עשור שבו אכלנו (וצילמנו) הרבה מאוד אבוקדו על טוסט, כרוביות שלמות וגם המבורגרים מהחלומות (והסיוטים). למדנו להעריך את חומרי הגלם…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

סוף סוף גילינו למה אהרוני שומר על הצמה

אבל עזבו את זה – ראיתם פעם את חדר הארונות של האיש? במהלך ראיון ל"אנשים" …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *