מבזקים
בית אוכל ביקורת מסעדות: מסחה | ביצה עלומה

ביקורת מסעדות: מסחה | ביצה עלומה

המבקר נסע עד כפר תבור כדי לאכול במסחה, המסעדה החדשה של השף דוחול ספדי, זה שלימד את כל גדולי השפים בארץ מה זה אוכל מקומי והקדים אותם בהרבה….

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: פאי גבינה לימון פירורים

מתכון: פאי גבינה לימון פירורים

פאי גבינה לימון פירורים שהוא פשוט אימאל'ה לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *