בית אוכל ככה תשמרו את האבוקדו הפתוח שלכם טרי לשבוע לפחות

ככה תשמרו את האבוקדו הפתוח שלכם טרי לשבוע לפחות

פתחתם אבוקדו, השתמשתם בחצי ממנו ואז העברתם אותו למקרר והתפללתם שלא יהפוך לקווץ' שחרחר ולא מעורר תיאבון? לא עוד! ב"אמהות מבשלות ביחד" של…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

3 מיזמי אוכל חדשים שפועלים רק במשלוחים

3 מקומות חדשים שנפתחו למשלוחים, 3 קונספטים שונים: מארוחות תאילנדיות עד הבית, דרך מיזם חיפאי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *