בית אוכל נאופוליטן: פיצרייה חדשה בחיפה שאתם צריכים להכיר

נאופוליטן: פיצרייה חדשה בחיפה שאתם צריכים להכיר

אחרי שנים של טיולים ומחקר בנאפולי הביא אורן אבני, חיפאי אובססיבי לפיצות, לעיר התחתית טאבון עצים, והוא מתפיח כאן בצקים לפי המסורת. חוץ…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: חומוס ביתי בשני מרכיבים

מתכון: חומוס ביתי בשני מרכיבים

אספו את הילדים ובואו לחזות בפלא לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *