מבזקים
בית אוכל פוד לבידוד: ניט נוי

פוד לבידוד: ניט נוי

כבר כשמסעדת ניט נוי נפתחה, לפני חודשיים, ידענו שזה הכי קרוב שנגיע בזמן הקרוב לשוקי האוכל האסייתיים, אבל לא ידענו שהיא גם תפתח שירות…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

איך מפתחים זן עגבנייה עם יותר קטשופ? שאלנו את החוקרים

ניסויים בירקות: מחקרים חקלאיים משפיעים ישירות על מה שמגיע לצלחת שלנו – איך יוצרים זן …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *