בית אוכל על האש ועל היין: נתחים שכדאי לשים על המנגל. ויינות מתאימים

על האש ועל היין: נתחים שכדאי לשים על המנגל. ויינות מתאימים


לקראת יום העצמאות, עדי אבו, ממזללת הבשר B12, מספר על נתחים שהוא אוהב ומסביר איך לצלות אותם נכון, גם על הגז הביתי. יאיר גת טעם, הקשיב, שתה…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

כשאומרים לך לטעום את הרוטב, תטעמי את הרוטב

כשמתרחש נס והילדים אינם בסביבה ויש לי שקט כדי להתרכז בבישולים ואפילו לשתות קפה על …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *