מבזקים
בית אוכל על האש ועל היין: נתחים שכדאי לשים על המנגל. ויינות מתאימים

על האש ועל היין: נתחים שכדאי לשים על המנגל. ויינות מתאימים


לקראת יום העצמאות, עדי אבו, ממזללת הבשר B12, מספר על נתחים שהוא אוהב ומסביר איך לצלות אותם נכון, גם על הגז הביתי. יאיר גת טעם, הקשיב, שתה…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מתכון: פאי גבינה לימון פירורים

מתכון: פאי גבינה לימון פירורים

פאי גבינה לימון פירורים שהוא פשוט אימאל'ה לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *