בית אוכל עשן בלי אש: דברים שכדאי לדעת על וויסקי מעושן

עשן בלי אש: דברים שכדאי לדעת על וויסקי מעושן


הוא סגר חלונות, הגיף תריסים ורק אז נזכר שאת המדורות נדליק כבר בפעם אחרת. פדרו חימנז עם כל מה שצריך לדעת על וויסקי מעושן

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

עסקי אוכל קטנים וביתיים ששווה להכיר – וואלה! אוכל

עידן הקורונה הביא הרבה יזמים קולינריים קטנים למכור את מרכולתם הטעימה מסף ביתם, הנה חמישה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *