בית אוכל איציק הגדול: "הפסדנו חצי מיליון שקל בשלושה שבועות"

איציק הגדול: "הפסדנו חצי מיליון שקל בשלושה שבועות"

צילום: ירון ברנר

אחרי שכל האוכל נתרם והמסעדה נסגרה לשלושה שבועות, מסעדת איציק הגדול ביפו נפתחת מחדש, עם הפסד כספי גדול וחשש בלב. איציק לוזון: "המצב הזה…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

לאר דו פאן: קונדיטוריה חדשה ברעננה

קונדיטוריה חדשה בשם לאר דו פאן מנסה להביא את צרפת לרעננה, ועושה את זה לא …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

%d בלוגרים אהבו את זה: