בית כלכלה וצרכנות המגנום הטבעוני סוף סוף כאן, אבל למה בחו"ל זה יותר טעים? – וואלה! אוכל

המגנום הטבעוני סוף סוף כאן, אבל למה בחו"ל זה יותר טעים? – וואלה! אוכל

שנתיים חיכה בסבלנות הקהל הישראלי להגעת המגנום הטבעוני לארץ הקודש, אז איך זה יכול להיות שהגרסה שנמכרת מעבר לים…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

היועמ"שית החליטה לדחות את מינוי מפקד גל"צ לאחר השבעת הממשלה | בלעדי

המרוויחה הגדולה מעמדת היועמ"שית היא ממלאת מקום מפקד גל"צ גלית אלטשטיין שמכהנת בתפקיד זה כבר …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

%d בלוגרים אהבו את זה: