שלבו בורגול אדום עם עשבי תיבול וקבלו מעדן של ממש


כשהבורגול נכנס למטבח, הוא כובש את כולם בסערה: הוא מזין, ואין כמעט צורך לבשלו, אלא רק להשרותו במים חמים עד להתרככות

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

הכריך באיוו בשוק הנמל: כריך יום שישי חדש ושווה בת"א

יש פה בעצם שני דברים שכדאי מאוד לשים לב אליהם: אחד הוא דוכן לחמי המחמצת …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications