בית אוכל ביקורת מסעדות: מסעדת בצלאל

ביקורת מסעדות: מסעדת בצלאל

בצלאל היא מסעדה שהחלה את דרכה בתור ביסטרו אירופאי בשם סקוטי ופאץ׳, שינתה את שמה והפכה לשיפודיה ים תיכונית. למה? כי קורונה. ומה המסקנות?…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

באים לפנק: המארז ששווה לקפוץ עבורו עד לנס ציונה

מבגט טרי כיפי, דרך מאפינס עם פטל ועד קוקטייל בוקר עם השם ההולם “עזרה ראשונה": …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *