דג מרוקאי זה לא חריימה: מה ההבדל ביניהם ואיך מכינים?

הכינו את החלה: נופר זוהר עושה סדר באחת מהטעיות הקולינריות הנפוצות, ומשתפת שלושה מתכונים לדגים שלא תשכחו – קציצות דגים ברוטב פלפלים…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב ממולא הוא אחת ממנות הממולאים האהובות עלינו. איילה ג'ני מכינה סיר של עלי כרוב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: