בית אוכל קורנפלור: הסוד לאנטיפסטי פריך וקראנצ'י

קורנפלור: הסוד לאנטיפסטי פריך וקראנצ'י

מודים, כשמתחשק לנו משהו פריך, אנחנו פונים למחבת. מה לעשות, אין כמו טיגון עמוק כדי לתת מעטה קראנצ'י וחלומי לדברים. אבל מתברר שאפשר גם אחרת:…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

מבשלים עם אושרי וירדן דג לבן צרוב וקראמבל שזיפים

המתמודדים הכי צבעוניים של "MKR המטבח המנצח" שהגיעו למקום השני והמכובד בתחרות מגיעים לתוכנית "ישראל …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *