בית אוכל כשהחיים הפכו להיות כל כך אפורים, למה לא תוסיפו קצת צבע לפסטה?

כשהחיים הפכו להיות כל כך אפורים, למה לא תוסיפו קצת צבע לפסטה?


השבוע פסקל מארחת במטבחה את השף משה גלפרין, אשר מעביר סדנאות פסטה ברחבי הארץ, וביחד הם מסבירים איך לעשות את זה נכון

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

צילום: קובי רובין

המונה טועם מתענג על מאפה גיאורגי ב-15 שקל

להוציא את המקסימום מהמינימום: נהג המונית שלנו מגיע למקום הכי מעניין שביקר בו לאחרונה – …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *