בית אוכל כשהחיים הפכו להיות כל כך אפורים, למה לא תוסיפו קצת צבע לפסטה?

כשהחיים הפכו להיות כל כך אפורים, למה לא תוסיפו קצת צבע לפסטה?


השבוע פסקל מארחת במטבחה את השף משה גלפרין, אשר מעביר סדנאות פסטה ברחבי הארץ, וביחד הם מסבירים איך לעשות את זה נכון

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

אייל שני פותח המבורגריה

אייל שני פותח המבורגריה

אייל שני פותח המבורגריה לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *