חג הסיגד: 4 מתכונים מהמטבח האתיופי

לא רק לחם דאבו: לכבוד חג הסיגד שנחגג היום, ליקטנו ארבעה מתכונים מתובלים היטב מהמטבח האתיופי המסורתי – מטבח שפחות מוכר בארץ, אך מלא בטעמים…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

קציצות עוף מטוגנות – מתכון של רותם ליברזון

אנחנו מתים על קציצות עוף, אבל על אלה במיוחד לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications