התעלפנו: כך תכינו את הלחמניות הממולאות בבשר מפורק | מאסטר שף

ברגע שראינו את הרטטוי בלחמניה הטרייה כל מה שרצינו זה לקחת ממנה ביס. מטארט הבצלים והאניס של רחלי ויטורי, דרך מנת המוח והאשכים של נינה דבש,…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

פחמימות או לא להיות: מאפים קלילים לשבת המלכה

שמי פסקל, ואני מכורה לפחמימות. זהו, כתבתי את זה, שחררתי את האמת לעולם. עכשיו בואו …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications