בית אוכל מסעדות בבתי מלון: סופו של טרנד?

מסעדות בבתי מלון: סופו של טרנד?

הן היו הטרנד הכי חם בשנים האחרונות, אבל הן גם היו הראשונות להיפגע כשהתחיל משבר הקורונה: השף ברק אהרוני עוזב את המסעדה במלון נורמן אחרי 8…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

מתכון: קובה נייה עם עשבים טריים ושמן תבלינים

מתכון: קובה נייה עם עשבים טריים ושמן תבלינים

תקפידו על איכות הבשר ואתם מסודרים לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *