בית אוכל קראנצ'ים מבחוץ, רכים וחמים מבפנים: תפוחי אדמה בקלי קלות

קראנצ'ים מבחוץ, רכים וחמים מבפנים: תפוחי אדמה בקלי קלות


רוצים לשדרג בקלות את תוספת תפוחי האדמה הקלאסית? שתי גרסאות שיפתיעו את כל הסועדים. וגם טיפ: איך בוחרים את הטובים שבהם?

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

המתכון המנצח של תנובה: אגרול במילוי "עוגת גבינה"

תנובה מציגה מתכון לאגרול במילוי מיוחד שירגיש בפה כמו עוגת גבינה, והוא גם פשוט להכנה: …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *