בית אוכל זה הסוד של הבריוש הכי רך וטעים שיש

זה הסוד של הבריוש הכי רך וטעים שיש

החמאה והביצים בבצק של המאפה הצרפתי המעודן הזה מציבים אתגר לא קטן לשמרים (ולאופים), אך התוצאה מצדיקה את הכול. המדע של הבריוש המוצלח

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

יש לכם הזדמנות פז לשדרג את הפסטה שלכם

יש לכם הזדמנות פז לשדרג את הפסטה שלכם

חנות חדשה של מוצרי פסטה טרייה מעולים, סלסילות טעימות לפיקניקים בטבע, מבצעים לכבוד יום האישה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *