מהם התהליכים שמתרחשים במזון בזמן ההכנה ולמה משתנה המרקם והצבע?


ד"ר נעמי זיו, כותבת הבלוג הוותיק “מדע בצלחת" שעוסק בתהליכים המדעיים שמתרחשים בעת ההכנה, העיבוד והבישול של האוכל, עושה קצת סדר בנושא

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

סלמון ברוטב אריסה, לימון ודבש

סלמון ברוטב אריסה, לימון ודבש. קל מהיר וטעים לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications