בית אוכל חיליק גורפינקל מבשל ושותה: אנשובי כבוש וסוביניון בלאן

חיליק גורפינקל מבשל ושותה: אנשובי כבוש וסוביניון בלאן


אם החיים נותנים לכם קצת דגי אנשובי מחוץ לעונה, תעשו מהם אנשובי כבוש וצרפו להם סוביניון בלאן. מתכון שיגרום לכולם לרצות להיות חברים שלכם

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

חיים כהן מספר על תהליך הגירושים של הוריו בבית המשפט | מאסטר שף

חברי נבחרת מאסטר שף יעמדו במוצ"ש הקרוב בפני משימת הדחה מתובלת במיוחד, שהצליחה להחזיר את …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *