התבלין המושלם: אבן יוגורט בסלט ובפסטה

ממטבחי הלבנט: מיכל וקסמן משתמשת באבן יוגורט כתבלין, ובעזרתה היא מתבלת סלטים אביביים ופסטות, והתוצאה – ביס מושלם בטעם חמצמץ-מלוח

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

סלמון ברוטב אריסה, לימון ודבש

סלמון ברוטב אריסה, לימון ודבש. קל מהיר וטעים לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications