אלון שבו פתח מקום, וכל שנייה שאתם לא נמצאים בו היא הפסד שלכם

אחרי חודשים של עבודה מאומצת הקונדיטור אלון שבו פתח קונדיטוריה-מאפייה משלו, וכולה – מהוויטרינה ועד אחרון פריטי העיצוב – מופת של טוב טעם….

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

הכריך באיוו בשוק הנמל: כריך יום שישי חדש ושווה בת"א

יש פה בעצם שני דברים שכדאי מאוד לשים לב אליהם: אחד הוא דוכן לחמי המחמצת …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications