המדריך למהפכה: ממיליון לשישה מיליון בקבוקי יין, בשמונה וחצי שנים


אחרי שמונה וחצי שנים של עבודה ביקב טפרברג, סמנכ"ל השיווק רועי הראל יוצא לדרך חדשה. הראל, שהחל את דרכו כמנהל מותג בחברת שסטוביץ בתחום…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב ממולא הוא אחת ממנות הממולאים האהובות עלינו. איילה ג'ני מכינה סיר של עלי כרוב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: