השפים אלברט אדריה ואלן דוקאס פותחים יחד מסעדה בפריז

התרגשות גדולה לחובבי המטבח העילי בעולם: שניים מהשפים הגדולים בעולם, אלברט אדריה (קטלוניה) ואלן דוקאס (צרפת), פותחים מסעדת פופ-אפ בפריז,…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

עוף בתבנית אחת – וואלה! אוכל

רות אוליבר מכינה עוף צלוי שקיבל עיסוי במרינדת תבלינים ומוגש על קוסקוס. ארוחת שישי שלמה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications