קורין גדעון ובעלה פותחים מעדנייה למשלוחים בניו יורק. כמה עולה שם טחינה?

אחרי המעדנייה הכשרה שפתחו און ליין בארץ, קורין גדעון ובעלה, חילי סורוצקין, השניים משיקים בניו יורק מעדנייה שתפעל ממטבח רפאים ותספק אוכל…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור

עשוי לעניין אותך

סלט תפוחי אדמה כמו שצריך – וואלה! אוכל

מי שאוכל לבד לא מתבלבל בין מלח גס למלח רגיל, כל הדרך לסלט תפוחי אדמה …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Update Contents
מוקד החדשות של ישראל נא לאשר לקבלת התרעות על חדשות ועדכונים חדשים שמתפרסמים באתר שלנו.
Dismiss
Allow Notifications