בית אוכל כך תהפכו את הדלעת למעדן: 2 מתכונים חגיגיים

כך תהפכו את הדלעת למעדן: 2 מתכונים חגיגיים

עם או בלי בשר: דלעת צלויה עם דבש או פלחי דלעת ממולאים בשר? מיכל וקסמן מציעה שתי מנות מקוריות ומתקתקות עם דלעת שמתאימות בול גם לארוחת החג

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור



כל הזכויות על תכני המדיה המופיעים באתר שייכות לאתרי המקור והשימוש נעשה כתצוגה מקדימה בלבד. אנו מכבדים זכויות יוצרים ולכן אם את/אתה בעל/ת הזכויות של המדיה המופיעה באתר והנך סבור/ה שזכויותיך נפגעו, תוכל/י לפנות אלינו על מנת להפסיק את השימוש באופן מידי. לפניות באמצעות הדוא"ל: mokednews2@gmail.com




עשוי לעניין אותך

יש לכם הזדמנות אחרונה לאכול ביאקימונו

רגע לפני שיאקימונו רוטשילד נסגרת – הזדמנות לאכול ארוחת פרידה מפוארת וטעימה, וגם: ארוחות שפים …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: