ימי בציר: ירידה בכמויות, עליה באיכות


בשבועות האחרונים שוחחתי וראיינתי מספר לא מבוטל של אגרונומים, כורמים ומנהלי מחלקות חקלאיות של יקבים על הבציר הנוכחי. היום אנחנו כבר…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב ממולא הוא אחת ממנות הממולאים האהובות עלינו. איילה ג'ני מכינה סיר של עלי כרוב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: