המתכון המנצח של תנובה: הדרך לקינוח הטבעוני המושלם


כיצד מכינים קינוח עם טעם עדין ועשיר מבלי להיעזר באף חומר גלם מן החי? עם החומרים הנכונים וההוראות הנכונות גם הטבעונים שבכם לא ירגישו…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב באלדי (מלפוף) ממולא מהמטבח החאלבי

כרוב ממולא הוא אחת ממנות הממולאים האהובות עלינו. איילה ג'ני מכינה סיר של עלי כרוב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: