בית אוכל "התמחור כאן 30 אחוז פחות מישראל": הישראלים שפתחו בקורונה בר באתונה

"התמחור כאן 30 אחוז פחות מישראל": הישראלים שפתחו בקורונה בר באתונה

צבר הטמן ושי גלעדי עבדו בתחום האירועים, עד שהתחילה הקורונה ושניהם איבדו את מקור הפרנסה שלהם, אבל אז הם החליטו להמר ולפתוח בר באתונה בלי…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור



כל הזכויות על תכני המדיה המופיעים באתר שייכות לאתרי המקור והשימוש נעשה כתצוגה מקדימה בלבד. אנו מכבדים זכויות יוצרים ולכן אם את/אתה בעל/ת הזכויות של המדיה המופיעה באתר והנך סבור/ה שזכויותיך נפגעו, תוכל/י לפנות אלינו על מנת להפסיק את השימוש באופן מידי. לפניות באמצעות הדוא"ל: mokednews2@gmail.com




עשוי לעניין אותך

מצלה, ירושלים: אבי לוי עבד שנתיים על שווארמה טורקית. זאת התוצאה

יש כאן אוכל רחוב ירושלמי שחזר מטיול ארוך באיסטנבול, שף עם גב רחב ולב רחב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: