בית אוכל כך תבטיחו ששום גרעין פלפל לא יסתנן לכם לסלט

כך תבטיחו ששום גרעין פלפל לא יסתנן לכם לסלט

יש הרבה דרכים לחתוך פלפל לסלט, אבל רק אחת שאנחנו מכירים ששומרת שגרעיני הפלפל הסוררים לא יפריעו ולא ידרשו תשומת לב מיוחדת, כמו שהם…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור





עשוי לעניין אותך

מצלה, ירושלים: אבי לוי עבד שנתיים על שווארמה טורקית. זאת התוצאה

יש כאן אוכל רחוב ירושלמי שחזר מטיול ארוך באיסטנבול, שף עם גב רחב ולב רחב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: