בית בריאות מחקר ישראלי: מזון אולטרה-מעובד מעלה סיכון ליתר לחץ דם ולכבד שומני

מחקר ישראלי: מזון אולטרה-מעובד מעלה סיכון ליתר לחץ דם ולכבד שומני

חוקרים מאוניברסיטת חיפה מצאו כי צריכה גבוהה של מזון שמגיע באריזה סגורה ושמכיל תוספים שונים, גורמת נזק כבד לאיברים שונים ומעלה את…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור



כל הזכויות על תכני המדיה המופיעים באתר שייכות לאתרי המקור והשימוש נעשה כתצוגה מקדימה בלבד. אנו מכבדים זכויות יוצרים ולכן אם את/אתה בעל/ת הזכויות של המדיה המופיעה באתר והנך סבור/ה שזכויותיך נפגעו, תוכל/י לפנות אלינו על מנת להפסיק את השימוש באופן מידי. לפניות באמצעות הדוא"ל: mokednews2@gmail.com




עשוי לעניין אותך

פלסטר חכם יטפל בזיהומים ויחסוך את הצורך בתפירות

דמיינו פלסטר שיכול לסגור פצע בלי תפרים, למנוע זיהומים ולשדר לרופא מידע על הפצע בלי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

%d בלוגרים אהבו את זה: