מבזקים
בית אוכל הכירו את לולו: העוף החדש בצלחת שלכם

הכירו את לולו: העוף החדש בצלחת שלכם

הוא גדל בגליל בתנאים טובים יותר מהעוף המוכר, הוא ניזון ממטעמים כמו אצות וחלבון מהצומח, הוא לא כשר והוא עולה פי שלושה מעוף רגיל: הכירו את…

לקריאת המשך הכתבה באתר המקור



כל הזכויות על תכני המדיה המופיעים באתר שייכות לאתרי המקור והשימוש נעשה כתצוגה מקדימה בלבד. אנו מכבדים זכויות יוצרים ולכן אם את/אתה בעל/ת הזכויות של המדיה המופיעה באתר והנך סבור/ה שזכויותיך נפגעו, תוכל/י לפנות אלינו על מנת להפסיק את השימוש באופן מידי. לפניות באמצעות הדוא"ל: mokednews2@gmail.com




עשוי לעניין אותך

מצלה, ירושלים: אבי לוי עבד שנתיים על שווארמה טורקית. זאת התוצאה

יש כאן אוכל רחוב ירושלמי שחזר מטיול ארוך באיסטנבול, שף עם גב רחב ולב רחב …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

%d בלוגרים אהבו את זה: